Rod Stewart s-a pozat alături de patru dintre mamele copiilor lui. Cum arată fostele lui cuceriri

Rod Stewart s-a pozat alături de patru dintre mamele copiilor lui. Cum arată fostele lui cuceriri
Rod Stewart susține concerte și la 74 de ani. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 24 August 2019
Dacă ar fi fost pictor, Rod Stewart ar fi fost, cu siguranță, unul postmodern. Dar, fiindcă nu e, se mulțumește cu statutul de bărbat ultramodern.

Cântărețul Rod Stewart a ajuns la 74 de ani și încă se ține de poante. Artistul, care a fost căsătorit de trei ori și are 8 copii cu 5 femei diferite, are o relație foarte bună cu fiecare dintre fostele lui cuceriri.

Săptămâna trecută, Rod Stewart a fost la ziua de naștere a celui de-al doilea său copil, fiica sa Kimberly Stewart, unde a dat peste multe fețe cunocute.

La petrecere au fost invitate cunoștințe vechi, printre care și patru dintre femeile cu care el a făcut copii: Alana Stewart (mama sărbătoritei, prima soție), Rachel Hunter (a doua soție a lui Stewart), modelul Kelly Emberg (mama fiicei lui, Ruby) și Penny Lancaster, actuala soție a lui Rod Stewart.

Artistul s-a lăsat fotografiat alături de toate patru, iar imaginea a fost distribuită pe contul de Instagram al lui Kelly Emberg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Model Gardener (@kellyemberg) on

Rod Stewart arată remarcabil și plin de vitalitate în acest fotografii. Însă, starul se descurcă grozav și pe scenă, fiindcă nu a renunțat la concerte. La cei 74 de ani ai săi, Stewart are programate show-uri până la sfârșitul anului, iar următorul e în această seară în Welch, Minnesota, la Treasure Island Ampitheater.

Citește și: Cum arată soția „moșului” Ronnie Wood de la Rolling Stones, care i-a făcut două fete gemene

La ziua fiicei lui, care a împlint 40 de ani, Rod Stewart s-a fotografiat și doar alături de ea și de mama ei, Alana Stewart.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimberly Stewart (@thekimberlystewart) on

Rod Stewart, concepție unică despre căsnicie  

După nenumărate relații amoroase cu femei din toate mediile și de toate vârstele, Rod Stewart a tras concluzia că „certificatul de căsătorie ar trebui înnoit anual”, la fel ca permisul pentru câini. Motivul? „Te poți decide dacă mai vrei să-l înnoiești în fiecare an”, a spus acesta, conform publicației neo-zeelandeze Sunday Star Times.  

Vezi și: VIDEO Bătălia prințeselor Disney

FULLSCREEN
Rod Stewart s-a pozat alături de patru dintre mamele copiilor lui. Cum arată fostele lui cuceriri
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies