Roddy Alves, apariție surprinzătoare pe străzile din Londra. Cum a fost surprinsă vedeta

Roddy Alves, apariție surprinzătoare pe străzile din Londra. Cum a fost surprinsă vedeta
Citeste mai mult despre: Roddy Alves, papusa Ken, rochie,
Data: 25 Mai 2020
Roddy Alves a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se plimba cu un prieten pe străzile din Londra. 

Vedeta, care este transgender, iar inițial a fost cunoscută ca bărbatul Ken, a declarat pentru dailymail.co.uk că a fost foarte încântată să își vadă prietenul, încât a uitat să mai păstreze distanța fizică. 

”A fost greșeala mea, am fost închisă în casă atât de mult timp, e ca un obicei, așa că l-am pupat pe Claudio, care este stilistul meu”, a mărturisit Roddy.

Starul a explicat că în această perioadă a meditat la schimbările pe care le-a făcut și a urmat un tratament pentru a-și schimba vocea. 

Roddy Alves a cheltuit peste 600.000 de lire sterline pe operațiile estetice, iar în prezent continuă procesul de a se transforma în femeie. 

”Băieții de la școală rădeau de mine, mă abuzau fizic. Mi-am îndreptat atenția spre studiul limbilor străine, acum vorbesc șase. Bullying-ul mi-a dat puterea să devin o persoană mai puternică”, a declarat Roddy.

Alves a explicat că a fost convins că trebuie să trecerea spre partea feminină în 2017, când la un eveniment s-a îmbrăcat în rochie și a realizat că se simte mult mai bine așa. ”Mă îmbrăcam în haine de femeie acasă, în secret. Asta mi-a creat o depresie foarte mare”, a spus acesta. 

sursa foto: Getty Images, ProfiMedia

Vezi și: Cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru Anca Dumitra, alias Gianina din "Las Fierbinți"

FULLSCREEN
Roddy Alves, apariție surprinzătoare pe străzile din Londra. Cum a fost surprinsă vedeta
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO