România, prin ochii matinalilor de la Știrile PRO TV. Cum descriu țara noastră

România, prin ochii matinalilor de la Știrile PRO TV. Cum descriu țara noastră
Citeste mai mult despre: 1 Decembrie,
Data publicarii: 29 Noiembrie 2021
Data actualizare: 29 Noiembrie 2021
Ne fac diminețile mai frumoase și sunt printre primii care află ce se întâmplă în țara noastră. Matinalii Știrilor PRO TV ne-au spus cum văd ei România.

De Ziua Națională a României, Andreea Marinescu, Mihai Dedu, Magda Pălimariu și Ramona Păun ne-au spus cum arată țara noastră în viziunea lor și care sunt momentele care i-au făcut să fie mândri că sunt români.

Întrebat cum ar arăta România dacă ar fi o persoană, Mihai Dedu a răspuns: “Cum arată România acum. Este absolut superbă. Avem niște frumuseți pe care mulți dintre noi nici nu le-am descoperit încă. Avem niște frumuseți pe care foarte mulți dintre străinii care ne-au vizitat țara le-au văzut deja. Ori noi, oamenii care aii ne-am născut, nu le-am văzut. Este mare păcat că rămâne în umbră”.

Andreea Marinescu spune România ar fi o țară ospitalieră, iar Magda Pălimariu o vede ca pe o persoană înaltă și decentă.  “Ar fi o persoană inteligentă, blândă, generoasă, empatică”, zice Ramona Păun.

Oricum ar fi, România este frumoasă, iar pe 1 Decembrie o vom sărbători cu un program special. De aceea, te invităm să petreci alături de noi. 

Zi de bine, România!

Pe PRO TV PLUS poți vedea urările vedetelor PRO de 1 Decembrie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!