Romania, te iubesc! a adus in prim-plan noile trend-uri ale designerilor romani

Romania, te iubesc! a adus in prim-plan noile trend-uri ale designerilor romani
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!,
Data: 20 Martie 2017
Duminica trecuta, la Romania, te iubesc!, Paul Angelescu, corespondent special stirile Pro TV, a adus in fata telespectatorilor o serie de designeri si arhitecti talentati, care isi doresc foarte mult sa faca o schimbare in bine in Romania, si chiar o fac! 

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, editia fiind urmarita de aproximativ 900.000 de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Romania, te iubesc!, a obtinut 5.7 puncte de rating si 18.3% share.

Telespectatorii au putut vedea cum este perceputa tara noastra la nivel stilistic in comparatie cu alte orase din lume, cum au influentat internetul si calatoriile schimbarile la nivel stilistic din jurul nostru. Printre nuantele de gri care ne inconjoara zi de zi, designerii romani isi propun sa schimbe spatiile in care ne petrecem timpul liber. Restaurantele, barurile, chiar si apartamentele au inceput sa fie special gandite si decorate pentru a crea o stare de bine. 

Duminica aceasta, pe 26 martie, de la ora 18:00, Rares Nastase, corespondent special stirile Pro TV, deschide un nou capitol din Lectia Japoneza la Romania, te iubesc! si le va arata telespectatorilor noi metode de precautie, de educare a populatiei prin exercitiile impuse de statul japonez, care au ca scop principal salvarea cat mai multor vieti. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

FULLSCREEN
Romania, te iubesc! a adus in prim-plan noile trend-uri ale designerilor romani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO