Romania, te iubesc! a demonstrat prin reportajul semnat de Alex Dima ca se poate si altfel in Romania 

Romania, te iubesc! a demonstrat prin reportajul semnat de Alex Dima ca se poate si altfel in Romania
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc, Alex Dima,
Data: 13 Octombrie 2014
Duminica aceasta Alex Dima a aratat cum o saptamana intr-un altfel de mediu le poate transforma viata dura a copiilor cu probleme oncologice si le poate darui copilaria pe care multi dintre ei nu au apucat sa o traiasca. Povestea MagiCamp, un loc care ofera speranta, zambete, o sansa la copilarie a fost prezentata intr-un reportaj special la Romania, te iubesc! care a demonstrat cum prin bunavointa si determinare se poate si altfel in Romania. 

Reportajul lui Alex Dima a fost cel mai urmarit program in acea ora, fiind vazut de peste 1 milion de telespectatori.

Romania, te iubesc! a inregistrat 4.1 puncte de rating si 14.5% share in intervalul de difuzare 17:59 – 18:59, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut 3.2 puncte de rating si 11.5% share pe aceasta categorie.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 3.9 puncte de rating si 11.2% share. Post clasat pe locul doi a inregistrat o audienta medie de 3.5 puncte de rating si 9.9% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 3.1  puncte de rating si 10.2% share, in timp ce locul secund a obtinut 2.9 puncte de rating si 9.4% share. 

Tabara MagiCamp vine ca un sprijin pentru copiii bolnavi de cancer a caror viata este departe de a fi normala. Copilaria lor se imparte intre patul de spital si casa, insa este umbrita de depresie si starile cu care se confrunta zi de zi. Lipsa personalului din spitale care ii poate ajuta sa treaca mai usor peste momentele grele este o problema cu care tara noastra se confrunta in fiecare zi. 

Alex Dima, corespondent special Stirile PRO TV, spune: “Dupa ce calci macar pentru cateva minute in MagiCamp realizezi ca tot ce facem in fiecare zi este lipsit de importanta, ca toate nimicurile de care ne lovim nu au sens, ca nu prea stim sa ne bucuram de viata, de fiecare clipa lasata de la Dumnezeu. MagiCamp a fost o gura de aer pentru copiii bolnavi si o lectie uriasa pentru cei care am fost acolo.”

Reportajul poate fi revazut pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

FULLSCREEN
Romania, te iubesc! a demonstrat prin reportajul semnat de Alex Dima ca se poate si altfel in Romania 
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO