"Romania, te iubesc!" a fost din nou lider de audienta. Editia de duminica a fost urmarita in minutul de aur de peste 1.500.000 de romani

Romania, te iubesc!  a fost din nou lider de audienta. Editia de duminica a fost urmarita in minutul de aur de peste 1.500.000 de romani
Data: 14 Aprilie 2014
De Florii, telespectatorii au spus "Romania, te iubesc!", iar ProTV a fost lider incontestabil de audienta fie ca este vorba despre publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fie de cel din mediul urban sau deintreaga populatie a Romaniei. 

Reportajele in slujba celor nevoiasi si Un om printre ingeri, realizate Paula Herlo si Anca Nastasi, corespondenti ai Stirilor ProTV, au plasat editia de ieri a emisiunii pe primul lor in topul audientelor. 

Citește și

Astfel, in intervalul orar 18:01 – 19:00, ProTV a obtinut, pe publicul comercial, o medie de 6,7 puncte de rating si 20,5% cota de piata, de aproape trei ori mai mult fata de Antena 1, clasata pe locul al II-lea cu doar 2,6 puncte de rating si 8 procente din cota de piata. 

Postul din Pache Protopopescu a condus detasat si pe publicul din mediul urban, cu o medie de 6,3 puncte de rating si 15,6 procente din cota de piata, in timp ce Antena 1 avea doar 3,5 puncte de rating si 8,7% cota de piata. 

La nivelul intregii populatii a Romaniei, "Romania, te iubesc!" a obtinut 5,4 puncte de rating si 14% cota de piata. Antena 1, clasata si de aceasta data pe locul al II-lea, a inregistrat 3,9 puncte de rating si 10,1 procente din cota de piata.  

FULLSCREEN
"Romania, te iubesc!" a fost din nou lider de audienta. Editia de duminica a fost urmarita in minutul de aur de peste 1.500.000 de romani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies