Romania, te iubesc! a fost lider de audienta la debutul noului sezon

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta la debutul noului sezon
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!, lider de audienta,
Data: 18 Septembrie 2017
Duminica trecuta, Paula Herlo, corespondent special Stirile PRO TV, le-a prezentat telespectatorilor un documentar cutremurator despre situatia batranilor din tara noastra, conditiile de trai si raspunsul autoritatilor referitor la aceste probleme reale si actuale.

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, obtinand la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, a obtinut 3.5 puncte de rating si 16.4% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obtinut 1.8 puncte de rating si 8.5% share.

Romania carunta a fost un reportaj complex, care a cuprins marturiile batranilor din azile, realitatea cruda a conditiilor de trai din caminele de batrani de stat si discrepanta fata de conditiile din azilele private, dar si diferenta enorma intre sistemul nemtesc de ajutorare a batranilor si cel romanesc. Reprezentantii autoritatilor direct responsabile de acest subiect incearca sa gaseasca solutii pentru a implementa strategia pe termen lung si imbatranirea activa, insa mai mult pe foaie. 

Duminica aceasta, de la ora 18:00, Cosmin Savu a pregatit o noua ancheta despre jaful de la Hidroelectrica si le va arata telespectatorilor in ce stare se afla acum aceasta companie de stat, dar si cine s-a imbogatit pe spatele romanilor. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO