"Romania, te iubesc!" a fost lider incontestabil de audienta cu ancheta "Pregatiti pentru esec"

Romania, te iubesc!  a fost lider incontestabil de audienta cu ancheta  Pregatiti pentru esec
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc,
Data: 16 Decembrie 2013
Editia de ieri a emisiunii Romania, te iubesc! a fost urmarita in minutul de aur de aproape 2.500.000 de telespectatori de la nivelul intregii tari.

Ancheta Pregatiti pentru esec, realizata de corespondentul stirilor ProTV Anca Nastasi si difuzata in cadrul editiei de ieri a emisiunii Romania, te iubesc! a plasat ProTV pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor, pe toate segmentele de public. 

Astfel, in intervalul orar 18:01 – 19:00, atunci cand a fost difuzata Romania, te iubesc! ProTV a inregistrat, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani o medie de 7,7 puncte de rating si 17,6% cota de piata, de doua ori mai mult fata de urmatoarea clasata, Antena 1, cu 3,8 puncte de rating si 8,8 procente din cota de piata. 

Si publicul din mediul urban a vrut sa vada starea invatamantului romanesc, iar ProTV a inregistrat, in medie, 6,8 puncte de rating si 13,2 procente din cota de piata. Antena 1, clasata si de aceasta data pe locul al II-lea, a obtinut 4,8 puncte de rating si 9,2% cota de piata. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO