"Romania, te iubesc!" a inregistrat cel mai bun minut de aur de cand a fost lansata emisiunea

Romania, te iubesc! a inregistrat cel mai bun minut de aur de cand a fost lansata emisiunea
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc,
Data publicarii: 03 Martie 2014
Data actualizare: 03 Martie 2014
Romii Romaniei, ancheta semnata de corespondentul stirilor ProTV, Alex Dima, si difuzata ieri seara la Romania, te iubesc! a propulsat ProTV pe primul loc in topul audientelor, pe toate segmentele de public. Pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de an, minutul de aur de la 18:58 a adus nu mai putin de 16,4 puncte de rating si 36,5% din cota de piata, acesta fiind cel mai bun minut de aur inregistrat vreodata de Romania, te iubesc!.

in intervalul orar 17:58 – 19:00, atunci cand a fost difuzata Romania, te iubesc!, ProTV a obtinut, in medie, pe publicul comercial, 10 puncte de rating si 23,6% cota de piata, de aproape trei ori mai mult fata de urmatoarea clasata, Antena 1, care avea doar 3,8 puncte de rating si 8,9 procente din cota de piata. 

Intra pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro

ProTV a condus detasat si pe publicul din mediul urban, unde a inregistrat o medie de 9,3 puncte de rating si 17,7% din cota de piata, de aproape doua ori mai mult fata de Antena 1, care a obtinut doar 5 puncte de rating si 9,6% cota de piata. 

si publicul de la nivelul intregii tari a vrut sa vada cum traiesc Romii Romaniei, iar ProTV a inregistrat, in medie, 9,5 puncte de rating si 17,4 procente din cota de piata. Antena 1, clasata si de aceasta data pe locul al II-lea, avea 5,5 puncte de rating si 10% din cota de piata. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!