Romania, te iubesc! a patruns in culisele prabusirii unui colos industrial

Romania, te iubesc! a patruns in culisele prabusirii unui colos industrial
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc, ProTV,
Data publicarii: 11 Aprilie 2016
Data actualizare: 11 Aprilie 2016
Cosmin Savu, corespondent special Stirile PRO TV, a prezentat duminica trecuta la Romania, te iubesc! o ancheta ce si-a propus sa faca lumina in prabusirea unui gigant industrial – platforma chimica Savinesti. 

Reportajul a fost urmarit de aproximativ 800.000 de telespectatori pe intreg intervalul de difuzare, intre 18:01 – 18:59. Romania, te iubesc! a fost lider de audienta la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, obtinand 5.0 puncte de rating si 14.7% share. 

Cosmin a mers dincolo de suprafata si a descoperit informatii interesante in lantul de persoane implicate in prabusirea unei industrii de succes. El a stat de vorba cu oamenii care au lucrat acolo in perioada de glorie, iar marturiile lor despre roata gigant ce misca industria chimica sunt cu adevarat uimitoare. Telespectatorii au putut vedea cine a stat in spatele privatizarilor meschine si cum a reusit platforma chimica Savinesti sa se transforme dintr-un colos industrial cu o istorie infloritoare 75 de ani, intr-o ruina intinsa pe 600 de hectare. 

Duminica aceasta, Anca Nastasi, corespondent special Stirile PRO TV, prezinta un reportaj despre un cetatean strain care s-a indragostit de Romania si a decis sa se mute definitiv aici. Inca din 2000, el cumpara paduri pentru a le salva de la taiere, insa multi oameni il privesc cu suspiciune si il banuiesc ca este inca un investitor care vrea sa profite de pe urma bogatiilor romanesti. O poveste despre cum este neamtul frate cu codrul romanesc, duminica, la Romania, te iubesc!. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc? 

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.protv.ro .
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies