Romania, te iubesc! a pus exemplele de romani frumosi pe primul loc in preferintele telespectatorilor!

Romania, te iubesc! a pus exemplele de romani frumosi pe primul loc in preferintele telespectatorilor!
Data publicarii: 11 Decembrie 2017
Data actualizare: 11 Decembrie 2017
Telespectatorii au vazut, duminica, un secol de viitor prin prisma exemplelor de romani exceptionali ale caror realizari au fost prezentate in reportajele de la Romania, te iubesc! Peste 1.2 milioane de telespectatori au vazut cativa dintre romanii ce poarta cu mandrie in lume numele tarii si contruiesc un renume pe baza muncii, inteligentei si rezultatelor remarcabile pe care le au.

Reportajele au adus in prim-plan oameni modesti cu realizari extraordinare, pe care succesul nu i-a schimbat. Oameni cu drag de tara, care isi folosesc resursele pentru a face bine in lume, pentru a face Romania cunoscuta. 

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, a obtinut 6.5 puncte de rating si 18.1% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obtinut 5.0 puncte de rating si 13.8% share.

Duminica aceasta, in ultima editie din acest sezon, echipa Romania, te iubesc!, a pregatit o noua serie de reportaje despre romani viitorului, despre cei ce pun bazele unei lumi mai bune prin munca lor. In pragul sarbatorilor de iarna, telespectatorii sunt invitati sa descopere noi surse de inspiratie si de speranta, numai la PRO TV.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies