Romania, te iubesc! a pus tinerele genii pe primul loc

Romania, te iubesc! a pus tinerele genii pe primul loc
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!,
Data publicarii: 20 Noiembrie 2017
Data actualizare: 20 Noiembrie 2017
Romania, te iubesc! a adus in atentia telespectatorilor un reportaj despre copiii geniali ai tarii, care au un potential imens de a schimba viitorul. Paula Herlo, corespondent special Stirile PRO TV, a descoperit un numar impresionant de copii supradotati in scolile din Romania – 50.000. 

Telespectatorii au vazut cat de nepregatita este Romania pentru pepiniera de creiere cu care este inzestrata. Scolile nu le ofera acestor copii, capabili de performante, un mediu potrivit nevoilor lor de invatare. Toate aceste lucruri imping copiii supradotati sa paraseasca tara si sa isi dezvolte abilitatile in alte tari pregatite sa faca fata potentialului extraordinar pe care il au. 

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, obtinand la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, a obtinut 8.9 puncte de rating si 25.3% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obtinut 6.0 puncte de rating si 16.9% share.

Reportajul Genii risipite a incercat sa descopere si ce le ofera sistemul de invatamant din tara noastra si cum se raporteaza la copiii supradotati, cum le cultiva abilitatatile de invatare, dar si cum ii stimuleaza, iar Paula Herlo a stat de vorba cu Ministrul Educatiei pentru a afla de la acesta care este planul in ceea ce ii priveste. 

Duminica viitoare, de la ora 18:00, Alex Dima a pregatit un material despre initiativa MagicHome, un proiect care a strans in jurul sau o multime de sustinatori pentru Refugiul parintilor, un loc special pentru cei ce sunt in fiecare zi alaturi de copiii lor bolnavi de cancer, langa patul de spital. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies