"Romania, te iubesc" a stabilit un nou record de audienta. Romanii au vrut sa stie unde sunt facute produsele traditionale romanesti

Romania, te iubesc  a stabilit un nou record de audienta. Romanii au vrut sa stie unde sunt facute produsele traditionale romanesti
Data: 25 Martie 2013
Ieri seara, telespectatorii s-au aflat in cautarea gustului pierdut, ghidati printre capcanele alimentare de corespondentul Stirilor ProTv Anca Nastasi, iar emisiunea Romania, te iubesc! a stabilit un nou record de audienta la nivelul publicului din mediul urban.

„Faptul ca s-au uitat atat de multi oameni aseara la Romania, te iubesc! imi da curaj sa merg mai departe. Va multumesc, in numele intregii echipe. E intr-adevar dreptul nostru sa stim ce ne ofera producatorii de mancare si apoi sa alegem”, a declarat Anca Nastasi.

9,8 puncte de rating si 20,1% cota de piata a inregistrat, in medie, ProTv, pe publicul din mediul urban in intervalul 18:00 – 18:58, atunci cand a fost difuzata emisiunea Romania, te iubesc!. Antena 1, cea care ocupa locul al II-lea, a obtinut 6,7 puncte de rating si 13,7 proncente din cota de piata.

Si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani ProTv a fost lider incontestabil de audienta, cu un rating de 10,7 puncte si 24,3 procente din cota de piata. Antena 1, clasata si de aceasta data tot pe locul al II-lea, inregistra 5,5 puncte de rating si 12,5% cota de piata.

In minutul de aur al editiei, 18:57, peste 3.000.000 de romani au spus in cor Romania, te iubesc! 

FULLSCREEN
Romania, te iubesc! a stabilit un nou record de audienta
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO