"Romania, te iubesc!" continua ancheta despre sectorul Dunarii

Romania, te iubesc!  continua ancheta despre sectorul Dunarii
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!, ProTV,
Data: 02 Octombrie 2017
Romania, te iubesc! a adus in fata telespectatorilor o ancheta eveniment ce arata felul in care este administrat sectorul romanesc al Dunarii. Reportajul realizat de Alex Dima, corespondent special Stirile PRO TV, a scos la iveala multe nereguli si investitii de milioane de euro in centre de afaceri nefolosite.

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, obtinand la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, a obtinut 4.9 puncte de rating si 20.9% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obtinut 3.6 puncte de rating si 15.2% share.

Alex Dima a calatorit aproape doua luni pentru acest reportaj si a batut cu incredere la usa Ministerului Trasnporturilor pentru a obtine explicatii la situatia gasita pe teren, dar si pentru a afla ce planuri au autoritatile si cum au de gand sa rezolve problemele.

”Un fluviu de prostie” continua si duminica viitoare, cand Alex isi continua calatoria pe Dunare si le prezinta telespectatorilor noi descoperiri. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

FULLSCREEN
Romania, te iubesc! continua ancheta despre sectorul Dunarii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO