Romania, te iubesc! continua seria de reportaje cu romani exemplari, duminica, de la ora 18:00

Romania, te iubesc! continua seria de reportaje cu romani exemplari, duminica, de la ora 18:00
Data publicarii: 09 Decembrie 2016
Data actualizare: 09 Decembrie 2016
Duminica aceasta, de la ora 18:00, telespectatorii sunt invitati sa descopere noi povesti de viata ale unor romani ce demonstreaza in fiecare zi ca se poate si altfel. Prin exemplu lor, Romania demonstreaza ca are ce trebuie pentru a schimba viitorul cu multa determinare, munca si lupta.

Stefan Mindea este o somitate in neurochirurgie. Dupa 35 de ani in care a locuit in America, a decis sa se mute in Romania cu intreaga familie, cu scopul de a infiinta o clinica din banii proprii pentru a opera romanii urmand standardele din strainatate. A investit aprope 1 milion de euro in aparatura de ultima generatie, statul roman nu i-a acordat dreptul de libera practica aproape un an de zile, insa Stefan Mindea nu s-a dat batut si a reusit,sa isi atinga obiectivul.

Adriana Trandafir este o romanca de succes, care lucreaza in Empire State Building, in New York. Este casatorita cu un medic roman si au o familie frumoasa cu 3 copii pe care ii educa dupa traditiile romanesti. O alta romanca exemplara este Corina Tarnita, care are o cariera de invidiat in elita invatamantului mondial: preda la Princeton si studiaza comportamentul uman prin prisma modelelor matematice. Ei si multi altii ca ei sunt imaginea frumoasa a Romaniei peste ocean.

Telespectatorii ii vor cunoaste si povestea lui Avram Iancu, romanul care a reusit sa traverseze Canalul Manecii in aceasta vara, fara costum de protectie si care si-a oferit banii pentru a ajuta statul roman sa cumpere Cumintenia Pamantului. 

Povestile acestor oameni extraordinari, care au demonstrat ca orice este posibil prin munca si determinare, vor fi spuse pe larg duminica, de la 18:00, numai la Pro TV. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc? 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies