"Romania, te iubesc!", din nou lider de audienta, cu anchetele despre celulele stem si mafia fosilelor

Romania, te iubesc! , din nou lider de audienta, cu anchetele despre celulele stem si mafia fosilelor
Data publicarii: 12 Martie 2012
Data actualizare: 12 Martie 2012
Pe urmele hotilor de oase si Sperante congelate, cele doua anchete realizate de corespondentii Stirilor ProTv Rares Nastase si Paula Herlo, au tinut telespectatorii telespectatorii cu ochii pe ProTv, iar Romania, te iubesc! a fost lider absolut de audienta, atat pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, cat si pe publicul din mediul urban.

Astfel, in intervalul 18:00 – 18:58, atunci cand a fost difuzata emisiunea, ProTv a inregistrat, pe publicul comercial din mediul urban, o medie de 6,5 puncte de rating si 15 procente din cota de piata, spre deosebire de Antena 1, clasata pe locul al II-lea, care a obtinut 5,1 puncte de rating si 11,9% din cota de piata. 

Si pe publicul din mediul urban ProTv a fost lider de audienta si a obtinut, in medie, 5,3 puncte de rating si 11,1% din cota de piata, in timp ce Antena 1, clasata pe urmatoarea pozitie, avea doar 3,8 puncte de rating si 8% cota de piata. 

In minutul de aur al emisiunii, 18:57, peste 2.000.000 de telespectatori de la nivelul intregii tari urmareau emisiunea Romania, te iubesc!, iar ProTv inregistra, pe publicul comercial, un rating de 11,2 puncte si 25,1% cota de piata.

Emisiunea "Romania, te iubesc!" poate fi urmarita integral pe Voyo.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!