România, te iubesc! - lider absolut de audiență la debutul noului sezon

România, te iubesc! - lider absolut de audiență la debutul noului sezon
Data publicarii: 14 Februarie 2022
Data actualizare: 14 Februarie 2022
Paula Herlo a adus duminică seară în atenția telespectatorilor situația județului Botoșani, aflat la polul sărăciei în România.

Chiar dacă există comune cu primari gospodari, în care oamenii simt că lucrurile se schimbă în bine, sunt și multe alte localități fără forță de muncă, cu cea mai proastă infrastructură din țară și fără acces la canalizare și apă.

Reportajul Botoșani în paragină a condus duminică seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 7.4 puncte de rating și 22.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, de două ori mai mult decât televiziunea de pe poziția secundă, care a obținut 3.7 puncte de rating și 11% share. La nivel național, peste 1.3 milioane de români au urmărit România, te iubesc!.

Oameni din multe sate trăiesc la limita sărăciei, mulți nu au văzut niciodată semne ale civilizației. Paula Herlo i-a cunoscut pe cei care au condus județul în ultimii 30 de ani și care au dat mult material de lucru DNA-ului, pentru realizarea intereselor proprii și mai puțin pentru cele ale comunității. 

Duminică, de la ora 18:00, România, te iubesc! continuă cu un reportaj semnat de Rareș Năstase.

Noul sezon România, te iubesc! este disponibil online și pe voyo.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!