”România: Tot înapoi”, o anchetă despre infrastructura feroviară.

România: Tot înapoi , o anchetă despre infrastructura feroviară.
Citeste mai mult despre: ancheta, feroviara, infrastructura,
Data: 01 Martie 2019
Duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!

De rezolvat, am furat... De investit, am cheltuit... De mers, mergem și așa! Plecăm sau mai stăm?

Duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!, Paul Angelescu prezintă o anchetă amănunțită despre infrastructura feroviară a României. Circulăm cu trenuri produse în anii 50, iar infrastructura e aproape de colaps. În 2018, drumul de la Timișoara la București durează cu 3 ore mai mult decât în 1996. 

Săptămâna aceasta dezvăluim situația alarmantă în care se află CFR Călători și CFR Infrastructură, două dintre cele mai importante companii ale statului roman. În timp ce CFR Infrastructură introduce mii de restricții de viteză pe căile ferate deoarece nu reușește să repare defecțiunile nici măcar în locurile care pun în pericol viețile pasagerilor, CFR călători este în plină criză de vagoane.
Anul acesta se împlinesc 150 de ani de la deschiderea primei căi ferate din România: București - Giurgiu. Pe acolo nu mai circulă trenuri din 2005, când un pod ridicat pe vremea lui Carol I a căzut la inundații. Singurul lucru pe care a reușit să-l facă CFR-ul a fost să vândă podul la fier vechi
”, spune Paul Angelescu despre ancheta ”România: Tot înapoi!” pe care telespectatorii o vor putea vedea duminică, de la ora 18:00, la PRO TV.

Cum arată viitorul infrastructurii feroviare din România vedem săptămâna aceasta, la România, te iubesc!

Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO