Romanii au talent 2018 - A doua Gala a Talentului: ALEX STEFANESCU - Interpreteaza piesa "Nu mai fura"

Romanii au talent 2018 - A doua Gala a Talentului: ALEX STEFANESCU - Interpreteaza piesa  Nu mai fura
Data: 05 Mai 2018
Traieste Marea Gala a Talentului!

Alex Stefanescu scrie versuri si le canta acompaniat de chitara.

Nu ii place cuvantul “cantautor”, asa ca prefera sa spuna ca este un poet care isi performeaza singur materialul. In afara de prieteni si de familie, il sustin foarte mult oameni necunoscuti, care il aud intamplator la spectacole, dar a fost incurajat si in perioada cand a cantat in Parcul Cismigiu, pe un pod, in 2013. Nu are studii in domeniu, este autodidact. Primul job pe care l-a avut a fost sa imparta pliante pe strada, pe bani putini.

Cele mai importante momente pentru Alex au fost atunci cand a fost admis la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale, apoi cand a fost admis la London International School of Performing Arts, dar si cand a reusit sa isi scrie concertul lui solo, la care visase de ani buni.

Vezi AICI momentele VIDEO din a doua Gala a Talentului!


La finalul show-ului, publicul a ales cei doi finalisti ai serii. Telespectatorii si-au sustinut favoritii, insa cele mai multe voturi le-a primit Alla, iar Andi, Mihaela, Andra si Florin au fost nevoiti sa aleaga intre numarul de improvizatie prezentat de trupa Idiot si cel de chitara, sustinut de Alex Stefanescu.

Decizia a fost una extrem de grea, dar in cele din urma, juratii au acordat voturi egale, 2-2, si au lasat publicul sa hotaraasca si cel de-al doilea finalist al serii. Astfel, locul doi in preferintele celor de acasa, Alex Stefanescu, merge in marea finala. Cei doi concurenti continua lupta pentru titlul de cel mai talentat roman  si marele premiu in valoare de 120.000 de euro.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO