Romanii au talent 2018 - A doua Gala a Talentului: ALLA - Dans Contemporan

Romanii au talent 2018 - A doua Gala a Talentului: ALLA - Dans Contemporan
Data: 05 Mai 2018
Traieste Marea Gala a Talentului!

Alla – Paula Moldovan a primit butonul auriu din partea Mihaelei Radulescu, iar acum a cucerit telespectatorii cu o reprezentatie fascinanta. 

Alla si-a descoperit pasiunea pentru dans pe cand avea doar sase ani. Spune ca a stiut sigur ca asta vrea sa faca si a simtit ca nu se va mai opri. A inceput sa danseze singura, acasa, iar de la 7 ani mama ei a inscris-o la cursuri de dans modern. De asemenea, canta cu vocea si deseneaza.

Vezi AICI momentele VIDEO din a doua Gala a Talentului!

O face din pura pasiune, insa nu a exploatat aceasta latura artistica. In clasa a noua a fost recrutata de pe holurile liceului de catre coregraful trupei KID A, trupa din care inca mai face parte. 


La finalul show-ului, publicul a ales cei doi finalisti ai serii. Telespectatorii si-au sustinut favoritii, insa cele mai multe voturi le-a primit Alla, iar Andi, Mihaela, Andra si Florin au fost nevoiti sa aleaga intre numarul de improvizatie prezentat de trupa Idiot si cel de chitara, sustinut de Alex Stefanescu.

Decizia a fost una extrem de grea, dar in cele din urma, juratii au acordat voturi egale, 2-2, si au lasat publicul sa hotaraasca si cel de-al doilea finalist al serii. Astfel, locul doi in preferintele celor de acasa, Alex Stefanescu, merge in marea finala. Cei doi concurenti continua lupta pentru titlul de cel mai talentat roman  si marele premiu in valoare de 120.000 de euro.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO