Românul care a pretins că e fiul Prințului Charles, asaltat cu mesaje de condoleanțe după moartea Reginei

Românul care a pretins că e fiul Prințului Charles, asaltat cu mesaje de condoleanțe după moartea Reginei
Cristian Fideuan. FOTO: @bigtima75
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Septembrie 2022
Data actualizare: 09 Septembrie 2022
Cristian Fideuan, românul care trăiește de opt ani la Londra, este asaltat cu mesaje de condoleanțe de la admiratorii săi virtuali, după moartea „bunicii” Elizabeth. Anul trecut, bărbatul a pretins că e fiul nelegitim al Prințului Charles, în prezent Regele Charles al III-lea.

Britanicii sunt în doliu după moartea Reginei Elisabeta a II-a, însă nu sunt singurii care suferă. Românul Cristian Fideuan, care anul trecut a ajuns în centrul atenției cu mai multe postări virale, primește mesaje de condoleanțe pentru „bunica” Elizabeth.

Bărbatul a pretins că e fiul Prințului Charles, pe care acesta nu l-a recunoscut niciodată. Mesajul său a fost preluat de presa din România și din Marea Britanie și s-a răspândit masiv pe rețelele sociale.

Deși a recunoscut, ulterior, că totul a fost o farsă, bărbatul primește o sumedenie de mesaje de susținere de la cei care îl urmăresc online.


Extrem de popular pe TikTok, Cristian Fideuan a postat câteva clipuri scurte, în care își anunță fanii că se pregătește să meargă la Buckingham să aducă un ultim omagiu celei care a fost „buni Elizabeth”.

Românul le-a cerut celor care îl urmăresc părerea în legătură cu ținuta aleasă pentru vizita la palat.

@bigtima75

 

♬ sunet original - BigTima75

Cum a ajuns să păcălească pe toată lumea că e fiu de prinț

Cristian Fideuan a mărturisit și că s-a străduit „două săptămâni” să realizeze acel videoclip viral, care a fost precedat de alte filmări care nu s-au bucurat de prea mare succes.

Înainte de a da lovitura cu filmarea din fața Palatului Buckingham, Cristian pretinde că a fost la sediul MI5, unde și-a depus CV-ul pentru a deveni spion. Ulterior, a vizitat reședința premierului Boris Johnson, din Downing Street 10, cu același scop: de a face o farsă care să se viralizeze rapid.

După o oprire la Ministerul Apărării, bărbatul a intrat în Ambasada Americii din Londra, unde susține că a țipat în gura mare că vrea azil politic în SUA.

Acolo, la ambasadă, am cam dat-o de gard pentru că mi-a fost luat telefonul din mână. Mi-a luat poliția telefonul, mi-a șters video-ul, și am stat cu polițiștii de povești, m-au și filmat”, spune românul. Totul de dragul audienței.

Fotografii: @bigtima75

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies