Ronnie O’Sullivan va trăi trei luni printre călugării budiști pentru a-și trata accesele de furie

Ronnie O rsquo;Sullivan va trăi trei luni printre călugării budiști pentru a-și trata accesele de furie
Autor: Dan Brumar
Data: 27 Septembrie 2018
De cinci ori campion mondial la snooker, Ronnie O’Sullivan a luat o decizie care i-a uimit pe prietenii lui: va trăi vreme de trei luni alături de călugării budiști din Thailanda.

Prestațiile sale din turneele de snooker nu sunt floare la ureche, ci vin adesea cu un mare consum de energie și frustrări. Ronnie O’Sullivan a decis să apeleze la o metodă extremă pentru a-și trata accesele de furie, care implică antrenarea laturii sale spirituale. „Voi trăi vreme de trei luni alături de călugări budiști, în Thailanda”, a anunțat recent O’Sullivan pe Twitter, stârnind un val de comentarii. 
 


Înțeleg asta. Sufăr de anxietate și m-am gândit de multe ori că mi-ar plăcea să fac acest lucru. Vreau să simt și eu pacea pe care o trăiesc ei. În schimb, eu iau Citalopram. Meditația mi se pare drumul pe care ar trebui să mergi. Încearcă, Ron!”, a scris pe Twitter o femeie care îi urmărește activitatea pe rețeaua socială, conform The Sun.
 


Marele jucător de snooker este cunoscut pentru ieșirile sale nervoase în timpul partidelor importante. În trecut a avut probleme și cu consumul de alcool și de cannabis, care i-a afectat cariera de sportiv. În 1998, englezul a pierdut „la masa verde” Mastersul irlandez după ce testele antidoping de după competiție au relevant că acesta consumase cannabis. Cu toate acestea, O’Sullivan a spus de mai multe ori că putea să dea gata 15 pahare cu bere, să fumeze o țigară cu marijuana și să joace extraordinar

Ronnie și Lailla


Ronnie O’Sullivan (42 de ani) e logodit cu actrița britanică Laila Rouass (47 de ani)
, cu care care o relație din 2012. Anterior, Ronnie a fost căsătorit cu Jo Langley, pe care a cunoscut-o la o întâlnire a Alcoolicilor Anonimi. Cu ea are doi copii (Lily și Ronnie). Prima lui soție a fost Sally Magnus, cu care are o fiică de 21 de ani (Taylor-Ann Magnus). 

FULLSCREEN
Ronnie O’Sullivan va trăi trei luni printre călugării budiști pentru a-și trata accesele de furie
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO