Roscatele - irezistibile, atrag toate privirile! FOTO

Roscatele - irezistibile, atrag toate privirile! FOTO
Data: 04 Decembrie 2010
Rosu este culoarea sezonului, iar acum, in pragul Sarbatorilor de iarna, poti sa incerci tonuri mai aprinse, care amintesc de Craciun. Indrazneste sa iti vopsesti parul rosu, imbraca-te astfel incat sa il pui in evidenta si nicidecum sa te tranformi intr-un brad impodobit si cu siguranta toate privirile vor fi atintite asupra ta indiferent unde te vei duce.

In afara de faptul ca vei atrage toate privirile, parul vopsit rosu te poate face mai atractiva, delicata si foarte feminine,  daca adopti un machiaj adecvat, astfel incat sa nu cazi in vulgaritate.

Admira in galleria foto cateva roscate celebre si irezistibile: Amy Adams, Christina Hendricks, Emma Stone, Jennifer Stone, Julianne Moore, Lindsay Lohan, Marcia Cross, Nicole Kidman, Priscyla Presley, Susan Sarandon si roscata momentului - Rihanna.

Roscatele noastre sunt la fel de competitive si de atragatoare ca acelea de la Hollywood. Cea mai provocatoare si senzuala roscata, Adela Popescu, a adoptat aceasta culoare de par o data cu rolul Carmen, din telenovela "Iubire si onoare". Cu acest nou look am admirat-o pe Adela Popescu si in cele 8 editii ale celui de-al 10-lea sezon "Dansez pentru tine".

Frumoasa Laura Cosoi si-a schimbat si ea culoarea parului pentru personajul ei, Tantzi, din serialul de epoca "Aniela".

FULLSCREEN
Roscatele - femei care atrag toate privirile! FOTO
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO