Rowan Atkinson, pregatit sa renunte la Mr. Bean: "Am sentimentul ca voi juca din ce in ce mai putin roluri copilaresti"

Rowan Atkinson, pregatit sa renunte la Mr. Bean: Am sentimentul ca voi juca din ce in ce mai putin roluri copilaresti
Citeste mai mult despre: Rowan Atkinson, Mr Bean,
Data publicarii: 20 Noiembrie 2012
Data actualizare: 20 Noiembrie 2012
Actorul Rowan Atkinson a recunoscut ca este pregatit sa renunte la celebrul personaj Mr. Bean, pentru a se putea dedica altor roluri mai serioase pe scena.

Atkinson, in varsta de 57 de ani, sustine ca celebrul personaj pe care l-a creat i-a adus multe recompense, dar ca, in opinia sa, actorii ajunsi la o anumita varsta si care au roluri copilaresti risca sa devina "ceva trist", informeaza The Telegraph.

"Rolurile care mi-au adus cel mai mare succes - cele mai mult fizice, aproape copilaresti - am tot mai mult sentimentul ca le voi face din ce in ce mai putin. Pe langa faptul ca abilitatile fizice incep sa scada, inclin sa cred ca persoanele ajunse la o anumita virsta nu mai pot interpreta roluri copilaresti. Trebuie sa fiu atent", a declarat Rowan Atkinson.

Rowan Atkinson, nascut pe 6 ianuarie 1955, este un renumit actor de comedie britanic, devenit celebru gratie personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat intr-un serial TV omonim. Serialul a cuprins 14 episoade, difuzate la televiziunea britanica intre anii 1990 si 1995, si a fost preluat de televiziunile din peste 200 de tari. Rowan Atkinson este pasionat de automobilism, a scris numeroase articole pentru revista britanica Car si detine cateva masini de curse.

MEDIAFAX
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies