Roxana Ciuhulescu a terminat cu bine raliul off-road! FOTO

Roxana Ciuhulescu a terminat cu bine raliul off-road! FOTO
Citeste mai mult despre: Roxana Ciuhulescu, off-road, promotor, raliu,
Data publicarii: 03 Mai 2011
Data actualizare: 03 Mai 2011
Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea Pro Motor in calitate de pilot si Renatta Stepanov, in calitate de co-pilot, au concurat in perioada 29 aprilie – 1 mai in evenimentul ce a inaugurat sezonul 2011 de off-road, formand singurul echipaj feminin care s-a ambitionat sa participe la competitia caritabila din Magura Codlei.

Dupa primele doua zile de concurs si un parcurs total de peste 110 km, fetele, alaturi de Mitsubishi Pajero echipat cu un motor de 3,2 litri, au terminat pe locul opt la clasa Standard. Duminica, in ultima zi de concurs, organizatorii le-au pregatit celor care au rezistat provocarilor din Magura Codlei un Trial la marginea cartierului brasovean Racadau.

Evolutia buna din traseul de la Trial a facut ca Roxana si Renatta sa urce o pozitie in clasamentul general, ele terminand in cele din urma competitia pe locul 7 la Standard. La finalul Cupei BGS cele doua si-au indeplinit obiectivul, au acumulat exeperienta in off-road. Modul de rulare al fetelor a fost destul de rezervat in zilele petrecute pe traseul din Magura Codlei, avand in vedere ca masina pe care au concurat a fost una standard, la volanul careia si-au propus sa revina in Bucuresti pe roti. Dupa aventura de la Cupa BGS, Roxana Ciuhulescu a dovedit ca poate concura fara probleme la o etapa de off-road si a fost invitata sa mai ia startul si la alte trei competitii.

Roxana Ciuhulescu: ”Daca in prima zi am putut sa ne bucuram de peisajele din Magura Codlei, in a doua traseul a fost foarte dificil. Am avut portiuni foarte lungi in care masina era la fel de lata ca si drumul si a trebuit chiar sa facem salom printre cateva pietre foarte mari aflate pe traseu. Cel mai greu mi s-a parut insa pe o creasta unde imi era teama sa nu se surpe drumul cu noi. Au existat multe varfuri de panta in care tarziu iti dadeai seama in ce sens trebuie sa virezi pentru a urma drumeagul pe care te aflai. Ma bucur ca ne-am descurcat si ca am reusit sa aducem pe roti, la Bucuresti, Mitsubishi-ul Pajero ce ne-a fost imprumutata pentru aceasta competitie de M-Car Trading. Mi-a placut mult off-roadul si in masura timpului si a posibilitatilor vom incerca sa mai concuram la o etapa din Campionatul National de Off-Road si la cateva cupe”.

Renatta Stepanov, co-pilot: “Ii multumesc Roxanei pentru ca a avut incredere sa ma ia alaturi de ea in aventura off-road din Magura Codlei si ca a inteles cat de greu mi-a fost sa ma orientez tot timpul bine, avand in vedere ca nu am avut trip master. Este un pilot cu mult potential si a dovedit asta la Trial cand am reusit sa urcam o pozitie in clasamentul general doar pentru ca am mers cat s-a putut de tare in cele trei ture de la Trial. Sper sa putem onora invitatiile primite in urma evolutiei de la Cupa BGS si sa mai concuram la cateva evenimente de off-road”.

Imagini de la aventura echipajului Roxana Ciuhulescu-Renatta Stepanov la Cupa BGS vor putea fi urmarite in emisiunea Promotor ce va fi difuzata la Pro TV sambata, 7 mai, la ora 12:00.

Credit foto: Valentin Alexandroae
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies