Cum e sa conduci UN METROU. Roxana Ciuhulescu a facut-o si pe-asta! :)

Cum e sa conduci UN METROU. Roxana Ciuhulescu a facut-o si pe-asta! :)
Citeste mai mult despre: Roxana Ciuhulescu, metrou, Pro Motor,
Data: 30 Mai 2012
„Ei bine, metroul era singurul pe care nu l-am condus, asa ca prin sprijinul Metrorex am avut parte si de aceasta experienta”, a marturisit Roxana Ciuhulescu, foarte incantata.

In editia de duminica, 3 iunie, a emisiunii promotor, difuzata de sport.ro de la 10:00, Roxana asteapta fanii cailor putere la o lectie de condus metroul, tinuta chiar de unul dintre cei mai experimentati mecanici de tren din Romania, Mircea Ardeleanu, cel care conduce trenuri de metrou de peste 30 de ani.

Vedeta a testat atat metrourile de tip nou, cat si pe cele vechi, ba chiar a invatat foarte repede blansa de bord a unui astfel de tren. Nici dispeceratul nu a ramas nevizitat, iar telespectatorii vor afla duminica modul in care se mentine legatura cu mecanicii de tren, de unde pot aparea probleme si, mai ales, cat de repede se poate actiona in caz de evenimente neprevazute. 

A fost o experienta extrem de interesanta si mi-am dat seama cat de complexa este munca unui mecanic de tren, care cu greu se poate adapta vietii de sub pamant. Cinci ore mai tarziu, cand am iesit de la metrou, eram complet derutata, nu mai stiam daca este noapte sau zi”, a recunoscut Roxana

FULLSCREEN
Roxana Ciuhulescu ia lectii de condus metroul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO