Roxana Ciuhulescu ii face concurenta lui Chris Pfeiffer la acrobatii pe doua roti

Roxana Ciuhulescu ii face concurenta lui Chris Pfeiffer     la acrobatii pe doua roti
Citeste mai mult despre: Roxana Ciuhulescu, Chris Pfeiffer, Pro Motor,
Data: 24 Mai 2012
Roxanei Ciuhulescu nu-i lipseste nicidecum curajul si a demonstrat acest lucru ori de cate ori a avut ocazia, fie ca a fost vorba despre sarit cu parasuta sau de facut scufundari la mare adancime si bungee jumping.

 

Duminica, intr-o noua editie a emisiunii promotor, difuzata de sport.ro, fanii cailor putere o pot vedea pe Roxana testandu-si noi limite si realizand acrobatii pe doua roti. Vedeta a fost acompaniata de nimeni altul decat Chris Pfeiffer, de patru ori campion mondial si tot de patru ori campion european la acrobatii pe doua roti.

Am avut ocazia sa merg cu el pe motor si sa simt cu adevarat ce inseamna aceste acrobatii”, marturiseste Roxana foarte entuziasmata. „Nu stiam daca motorul este bipost sau monopost, dar eu mi-am adus echipamentul pregatit inca din perioada in care mergeam si eu cu motorul”, a continuat ea. „Desi eram pe o roata, n-am simtit nicio secunda sentimentul de teama, oricum eram echipata pana-n dinti”, a dezvaluit Roxana. 

Chris Pfeiffer a mostenit pasiunea de la tatal sau, iar la cinci ani se putea mandri deja cu propria lui motocicleta. Nici macar accidentul foarte grav pe care l-a suferit nu l-a speriat atat de tare incat sa-l faca sa se lase de acest sport si nici varsta, de 42 de ani, nu-l impiedica sa participe in continuare la competitii.

FULLSCREEN
Roxana Ciuhulescu ii face concurenta lui Chris Pfeiffer la acrobatii pe doua roti
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO