Roxana Ciuhulescu: "Intr-o saptamana, m-am distrat cat intr-un an, am schiat mai mult ca niciodata si m-am bronzat mai tare ca in Caraibe"

Roxana Ciuhulescu:  Intr-o saptamana, m-am distrat cat intr-un an, am schiat mai mult ca niciodata si m-am bronzat mai tare ca in Caraibe
Citeste mai mult despre: Roxana Ciuhulescu,
Data publicarii: 01 Aprilie 2013
Data actualizare: 01 Aprilie 2013
Roxana Ciuhulescu s-a intors de curand din ceea ce chiar ea numeste “una dintre cele mai distractive vacante” din viata ei.

“Impreuna cu sotul meu si cei mai buni prieteni am fost in Franta, in Les Deux Alpes, unde s-au strans 700 de romani pentru a participa la Snow Fest, cel mai mare eveniment organizat de romani si pentru romani in strainatate”, povesteste Roxana. 

Vedeta ProTv si sport.ro a schiat la 3000 de m altitudine, s-a distrat si si-a facut o multime de noi prieteni romani. “La un moment dat ma simteam ca-n Romania, peste tot auzeam vorbindu-se romana. Surprizele frumoase s-au tinut lant organizatorii au venit din Romania si cu trupe romanesti, baietii de la Toulouse Lautrec si Suie Paparude ne-au asigurat distractia”, mai dezvaluie Roxana.

Cert este ca cele sapte zile au fost traite din plin, atat pe partie, cat si in afara ei, astfel incat vedeta declara ferm: “Am stat o saptamana, dar m-am cat intr-un an, am schiat mai mult ca niciodata si m-am bronzat mai tare ca in Caraibe”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies