Roxana Ciuhulescu, pilot la raliul off-road BGS de la Codlea!

Roxana Ciuhulescu, pilot la raliul off-road BGS de la Codlea!
Data publicarii: 28 Aprilie 2011
Data actualizare: 01 Mai 2011
Prezentatoarea Pro Motor, Roxana Ciuhulescu, a participat in acest week-end in calitate de pilot la Cupa Off-road BGS, raliu organizat la Codlea, in Brasov. Co-pilotul Roxanei a fost Renatta Stepanov, cu experienta in raliuri si specialist in curse de motociclism si masini off-road, alaturi de care Roxana a mai participat la o cursa off-road in 2006.

Astfel, Roxana si Renatta au facut singurul echipaj feminin din cursa de raliu off-road de la Codlea si vor avea de parcurs un traseu lung de pana la 9 ore, iar in fiecare zi de concurs au avut de trecut probe speciale cu un grad ridicat de dificultate.

Alaturi de Roxana si Renatta, al treilea membru al echipajului a fost Mitsubishi Pajero, considerata cea mai bine pregatita masina de curse off-road din lume. “Pajero a fost de 12 ori campion in cel mai dificil raliu din lume: Dakar, iar din acest motiv, eu si Renatta am avut incredere sa ne bizuim pe acest automobil cu care speram sa avem un rezultat foarte bun in aceasta competitie. Masina este bine pregatita de cursa, nu este un model de serie, insa nu stim cat de dificil va fi traseul sau cum va fi vremea”, declara inaintea competitiei Roxana Ciuhulescu.

Prezentatoarea Pro Motor nu este la prima experienta de acest fel, in 2004, alaturi de Ovidiu Domide a castigat primul loc si astfel au devenit campioni ai raliului off-road la care au participat atunci. 

La cursa off-road de la Codlea, echipa Pro Motor a fost sustinuta de sotul Roxanei Ciuhulescu si de fiica acestora, Ana Cleopatra: “Ei vor sta pe margine si vor privi cum mami fuge cu masina intr-o cursa nebuna de munte”, glumeste Roxana.   
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies