Roxana Ciuhulescu s-a plimbat cu elicopterul lui Marcel Butuza

Roxana Ciuhulescu s-a plimbat cu elicopterul lui Marcel Butuza
Citeste mai mult despre: Marcel Butuza, elicopter, Roxana Ciuhulescu,
Data: 21 Noiembrie 2008
În ediţia de sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 11:30 a emisiunii ProMotor de la Pro Tv, Roxana Ciuhulescu are parte de o experienţă inedită: o plimbare cu elicopterul personal al invitatului său special, omul de afaceri Marcel Butuza.

Supranumit şi “prinţul asfaltului”, Butuza este pasionat de tot ceea ce înseamnă cai putere, de la motociclete la maşini exclusiviste şi chiar… elicoptere. El este campion la enduro, iar în luna decembrie urmează să participe la consacratul raliu Dakar, o competiţie la care a mai fost.

Pasiunea pentru senzaţii tari i-a transmis-o şi fiului său, Marci, care a început să meargă pe motocicletă la numai cinci ani, cu mult înainte de a învăţa să meargă pe bicicletă. La cei 13 ani pe care-i are, juniorul este la rândul său campion la enduro. Tatăl şi fiul i-au oferit Roxanei o reprezentaţie pe cinste, arătându-i cum se antrenează cu motocicletele pe drumuri de munte, realizând sărituri spectaculoase şi manevre la care telespectatorii Pro Tv vor rămâne cu răsuflarea tăiată.

După scenele de acţiune desăvârşită, Marcel Butuza va dezvălui fanilor ProMotor “minunile” din garajul său.

Este vorba despre “monstrul” pick-up Ford F650 cu motor Caterpillar de 10 l şi “bijuteria” Excalibur Roadster, ediţie limitată. Pentru ca emisiunea să fie “la înălţime” până la final, echipa ProMotor va face o plimbare cu elicopterul personal al omului de afaceri, pentru care urmează să-şi ia licenţă de zbor, un Eurocopter de 7 locuri.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO