Ruby, probleme cu silicoanele. Motivul pentru care a ajuns pe masa de operație din nou

Ruby, probleme cu silicoanele. Motivul pentru care a ajuns pe masa de operație din nou
Citeste mai mult despre: Ruby, operatie, silicoanele,
Autor: Doina Goanta
Data: 25 August 2020
Ruby și-a îngrijorat foarte tare fanii după ce a postat mai multe story-uri pe Instagram din spital, fără să spună ce a pățit. Însă după ce medicul a realizat intervenția pentru care venise, cântăreața le-a spus fanilor că a avut, din nou, probleme cu silicoanele “pentru că nu a fost cuminte”. Practic, recomandarea este să eviți efortul, lucru pe care artista nu l-a făcut și a avut mari probleme din cauza asta.

"Nu vă faceți griji. Nu am avut grijă de intervenitia mea de la sâni, promit că o să stau cuminte. După prima mea intervenție am fost la un concert la minus 40 de grade, e o intervenție de care trebuie să ai grija. Acțiunea mea m-a afectat pe termen lung. Am fost la o emisiune, am sărit, am făcut ca nebuna, normal că nu e ok. Am început să rețin apă, mi-am scos-o, apoi am fost la alta emisiune unde am tăiat lemne cu bărbăție și iată-mă aici”, a explicat Ruby pe Instagram.

Citește și

“Aveți grijă de voi, să fiți sănătoși, să nu fiți ca mine nebuni, să faceți tot ce vă taie capul că după aia aveți probleme. Eu m-am scărpinat când nu trebuia și acum trebuie să mă mai scarpin o dată pentru că nu am fost cuminte. Nu vă îngrijorați pentru mine, nu am niciun fel de probleme decât cele pe care mi le provoc singură. Singura mea problemă reală a mea acum e că nu am voie să beau suc, iar pentru mine sucul e viață, e combustibilul meu”, a mai spus artista.

FULLSCREEN
Ruby, probleme cu silicoanele. Motivul pentru care a ajuns pe masa de operație din nou
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies