Rumer Willis, fiica rebela de la Hollywood. Ce accesoriu poarta fiica lui Bruce Willis si a lui Demi Moore

Rumer Willis, fiica rebela de la Hollywood. Ce accesoriu poarta fiica lui Bruce Willis si a lui Demi Moore
Data publicarii: 06 August 2017
Data actualizare: 06 August 2017
Este fiica unora dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, insa foarte putine persoane ar putea spune ca seamana cu parintii sai. Rumer Willis are aparitii discrete, insa fotografiile susprinse atunci cand apare in public demonstreaza ca are o latura rebela.

Rumer isi schimba adesea culoarea parului si opteaza pentru accesorii diverse, care sa atraga atentia. Cel mai excentric este, de departe, cercelul din nas pe care tanara de 28 de ani il poarta.

De cand a primit cele mai mari note din prima editia a unui show de dans, Rumer Willis a inceput sa fie urmarita constant de paparazzi, iar dupa castigarea concursului nu a mai fost iesire la care sa nu fie insotita de blituri.

Rumer posteaza adesea imagini in care apare insotita de mama sa, dar si fotografii ale acesteia pe care le admira, cele doua parand sa aiba o relatie foarte frumoasa. Profilul sau de Instagram este urmarit de peste 600 000 de persoane si fiecare imagine postata aduna mii sau zeci de mii de aprecieri, fiecare.


Sursa FOTO: Getty Images

Rumer isi doreste o cariera in muzica sau actorie, insa pana acum nu a avut niciun rol semnificativ la Hollywood, ci doar a bifat cateva aparitii in tabloidele internationale, pentru o perioada.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies