Rușii care câștigă zeci de mii de euro pentru că seamănă cu Scarlett, Leo sau Angelina! Cum arată sosiile lor din Moscova

Rușii care câștigă zeci de mii de euro pentru că seamănă cu Scarlett, Leo sau Angelina! Cum arată sosiile lor din Moscova
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 23 Noiembrie 2021
Data actualizare: 23 Noiembrie 2021
În Rusia, dacă semeni cu un star de la Hollywood, poți deveni și tu vedetă peste noapte. Cel puțin pe rețelele de socializare. Să arați ca Scarlett Johansson, Angelina Jolie sau Leonardo DiCaprio îți poate aduce o mulțime de avantaje, în special financiare.

A simțit-o pe pielea ei o rusoaica în vârstă de 25 de ani, pe nume Kate Shumskaya. I se spune “Scarlett Johansson a Russiei”, datorită asemănării cu starul din Black Widow. TikTok-ul a făcut-o vedetă internațională și i-a sporit imediat veniturile. A reușit să părăsească micuțul oraș în care s-a născut și s-a mutat în Moscova pentru o carieră de influencer. Înainte lucra ca agent de vânzări la o companie de construcții. Kate Shumskaya are peste 10 milioane de followeri pe TikTok.

@mimisskate

Inst: mimisskate

♬ เสียงต้นฉบับ - ⭐ਬੇ ???????? ???????????????????????????????? ਓ⭐ - ⭐⋐ ???????? ???????????????????????????????? ⋑⭐

Rusoaica spune însă că atunci când Scarlett Johansson a fost implicată într-un scandal la Hollywood, acest lucru a avut efecte negative și asupra ei, primind chiar amenințări cu moartea pe rețelele de socializare. 

Există, desigur, și o Angelina Jolie a Rusiei. Frumoasa Risha Kova face furori cu look-ul său senzual pe Instagram și TikTok. Asemănarea cu Angelina este izbitoare!

@rishakova

IG: risha_kova

♬ original sound - Kiera Lyons ????????????

Și nu putea să lipsească nici Leonardo DiCaprio din peisajul rusesc. Viața lui Roman Burtsev, în vârstă de 39 de ani, s-a schimbat total după ce a devenit faimos pe internet, datorită asemănării cu starul de la Hollywood. A primit tot felul de contracte avantajoase și a început să câștige o mulțime de bani… până când s-a îngrășat!

Rusul s-a plâns de curând că toate beneficiile asemănării sale cu Leo au dispărut din cauza kilogramelor în plus.

Share în bucate cu Alex Petricean - Antricot de vita cu salsa verde
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies