Russell Crowe, în tandrețuri cu iubita tinerică! Cum arată blonda care l-a cucerit

Russell Crowe, în tandrețuri cu iubita tinerică! Cum arată blonda care l-a cucerit
Citeste mai mult despre: Russell Crowe, Britney Theriot, iubita,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 13 Noiembrie 2020
Data actualizare: 13 Noiembrie 2020
Chiar dacă nu mai este sex-simbolul de altădată, Russell Crowe are în continuare succes la femei. După luni de speculații, actorul a fost surprins de paparazzi cu noua sa iubită, Britney Theriot. Blonda are 30 de ani și este o actriță la început de drum, cunoscută pentru rolul din “Orașul corupt”.

Cei doi îndrăgostiți mai au o pasiune comună, în afară de actorie. Adoră să joace tenis! Pe teren, la o partidă, i-au surprins și paparazzi australieni. Russell Crowe (56 de ani) și Britney Theriot (30 de ani) au jucat tenis, apoi s-au îmbrățișat cu patos și s-au sărutat. 


Russell Crowe și Britney Theriot au fost fotografiați la o partidă de tenis, în Sydney (foto: profimediaimages.ro)

Cu noua iubita lângă el, actorul din “Gladiatorul” a adoptat un look mai tineresc. Și-a dat părul pe spate și l-a prins în coadă, apoi și-a pus o pereche de ochelari stil aviator, care îi dădeau un aer cool. Burta n-a dat-o încă jos încă, dar dacă se întețesc antrenamentele de pe terenul de tenis, sigur și ea va deveni doar o amintire. Britney îl adoră oricum, iar asta reiese și din pozele surprinse de fotoreporteri în Sydney. 

Russell Crowe a divorțat de Danielle Spencer, după ce au stat separați 5 ani

Russell Crowe și Danielle Spencer s-au căsătorit în 2003, iar vestea sepărarii i-a luat pe mulți prin surprindere. Cei doi s-au despărțit în 2013, însă divorțul a fost pronunțat abia în 2018. Cuplul are doi băieți: Charles (16 ani) și Tennyson (14 ani).

Fotografii: Getty Images / Profimedia

Vezi și VIDEO: Selly părăsește 5GANG - Trending Review cu Daragiu - episodul 46
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies