Ryan Reynolds a făcut publică prima fotografie cu cea de-a treia sa fiică

Ryan Reynolds a făcut publică prima fotografie cu cea de-a treia sa fiică
Ryan Reynolds și Blake Lively mai au două fete. FOTO: Getty Images
Autor: Dan Brumar
Data: 17 Octombrie 2019
Misterul a fost elucidat. Ryan Reynolds și soția lui, Blake Lively, chiar au un al treilea copil, nu e fake news. Actorul a distribuit prima fotografie cu fiica lui.

Ryan Reynolds și-a liniștit fanii cu o imagine postată pe Twitter, însă și aici s-a ținut de glume. Actorul s-a fotografiat alături de soția lui, Blake Lively, și cu micuța în brațe, căreia, în stilul caracteristic, i-a acoperit fața cu un smiley face.

În august, actorul i-a făcut soției lui o glumă chiar de ziua ei, postând pe Instagram cele mai nereușite selfie-uri ale lor.

Cei doi mai au împreună doi copii, o fată de 4 ani pe nume James, și o fată de 2 ani, pe nume Inez. Numele celei de-a treia fete nu a fost dezvăluit.

Fotografia cu cea de-a treia lor fiică este însoțită de un mesaj pătrunzător, dedicat luptei pentru conservarea planetei. Postarea are și un caracter politic, fiind o invitație la adresa cetățenilor canadieni să meargă la vot pe 21 octombrie, cu ocazia alegerilor parlamentare.

„Vreau ca fiicele mele să experimenteze același loc de joacă natural în care am crescut eu. Pe 21 octombrie, candidatul pe care îl vei vota va modela politica climatică. Sunt mândru de progresul înregistrat în ultimii 4 ani”, a scris actorul canadian.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Ryan Reynolds, glumeț cu soția de ziua ei

FULLSCREEN
Ryan Reynolds a făcut publică prima fotografie cu cea de-a treia sa fiică
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO