Ryan Reynolds a adresat zvonurile despre un posibil divorț de Blake Lively la Comic Con

Ryan Reynolds a adresat zvonurile despre un posibil divorț de Blake Lively la Comic Con
Citeste mai mult despre: Ryan Reynolds, Blake Lively,
Autor: Redactia
Data publicarii: 23 Iulie 2018
Data actualizare: 23 Iulie 2018
Ryan Reynolds și soția sa formează unul dintre cele mai frumoase și amuzante cupluri din showbiz. 

Ryan (41 de ani) a vorbit despre un posibil divorț în cadrul ediției din acest an a ,,Comic Con”, care s-a desfășurat în weekend în San Diego, Statele Unite. Bineînțeles că nu e vorba de o declarație serioasă, ci de o glumă prin care Ryan a vrut, probabil, să ironizeze zvonurile despre divorțul de Blake Lively, care au tot circulat în presa mondenă în ultima vreme. 

,,Soția mea filmează în afara Statelor Unite, așa că am avut o grămadă de timp să mă prefac că am grijă de copiii noștri. Probabil că Blake completează chiar acum actele pentru divorț.”, a glumit Reynolds. 

Actorul a fost prezent la Comic Con pentru a promova cel mai nou film al său, ,,Deadpool 2”, în care a jucat alături de Zazie Beetz, Brianna Hildebrand și Stefan Kapicic. 

Nu e prima dată când Ryan ironizează zvonurile cu privire la un posibil divorț de Blake Lively. El a ironizat tabloidele și în urmă cu câteva luni. Prezent la un eveniment monden, Reynolds a fost întrebat atunci dacă e adevărat că vrea să divorțeze. 

,,Nu neg, mi-aș dori. Ar fi util să am și eu, în sfârșit, un pic de timp liber.”, a glumit el atunci. 

Ryan și Blake sunt căsătoriți din septembrie 2012 și au doi copii: un fiu, James, de trei ani, și o fiică, Inez, în vârstă de un an.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies