Ryan Reynolds, dezvaluiri despre lupta impotriva anxietatii

Ryan Reynolds, dezvaluiri despre lupta impotriva anxietatii
Citeste mai mult despre: Ryan Reynolds, anxietate, interviu,
Data publicarii: 08 Mai 2018
Data actualizare: 08 Mai 2018
Luna mai este luna constientizarii sanatatii mintale, iar Ryan Reynold a inceput o conversatie despre anxietate, dupa ce a vorbit despre lupta interioara pe care a avut-o in timpul unui interviu pentru The New York Times. 

"Am anxietate. Mereu am avut. Sunt ingrijorat de aceste lucruri si am ajuns intr-un punct atat de intunecat, din care nu stiam cum sa ies.", a declarat Reynolds

A fost, cu siguranta, o declaratie neasteptata din partea unui barbat care pare sa le aiba pe toate: o cariera de invidiat, o familie frumoasa, simtul umorului si care este descris ca fiind cel mai cool si cel mai frumos barbat din Hollywood

Insa, anxietatea nu tine cont de status si poate afecta pe oricine. Reynolds s-a confruntat cu acesta stare afectiva inca din copilarie, in mare parte din cauza tatalui lui, fost politist, pe care l-a descris ca fiind "un stres dispensar in casa noastra." In timp ce Reynolds nu se uita la trecutul lui cu regret, el si-a iubit tatal si si-a numit fiica James, in onoarea lui. 

Interviul a dezvaluit ca Reynolds se confrunta cu "groaza si greata inainte de fiecare aparitie de talk-show si devine destul de convins ca ar putea muri." Chiar inainte de interviul cu The New York Times, el abia a mancat in ziua respectiva, deoarece "interviurile il innebunesc". 

A dezvaluit, de asemenea, ca el foloseste aplicatii pentru a meditata si pentru a-l ajuta sa isi calmeze nervii. Conform asociatiei "Anxiety and Depression Association of America", anxietatea este cea mai comuna forma de tulburare mentala, cu 40 de milioane de adulti afectati in fiecare an, in SUA. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies