Ryan Reynolds și Blake Lively, despre cea mai mare rușine trăită după nuntă: „E imposibil să ne împăcăm”

Ryan Reynolds și Blake Lively, despre cea mai mare rușine trăită după nuntă: bdquo;E imposibil să ne împăcăm
Ryan Reynolds și Blake Lively au 3 fete. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Ryan Reynolds, Blake Lively, nunta, rusine,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 04 August 2020
Cei doi actori s-au căsătorit în 2012 și abia după câțiva ani și-au dat seama ce alegere proastă au făcut.

Ryan Reynolds și Blake Lively par mai fericiți ca niciodată, însă când le aduci aminte de ziua nunții lor, chipurile li se întunecă. Actorul canadian și actrița americană și-au unit destinele în 2012 la Boon Hall, o fostă plantație de sclavi din Carolina de Sud. Și azi regretă alegerea acelui loc pentru ceremonia uniunii lor.

Este imposibil să ne împăcăm cu asta. Tot ce am văzut la acea vreme a fost un loc de nunți pe Pinterest. Ceea ce am văzut după aceea a fost un loc construit pe o tragedie devastatoare. Cu ani în urmă ne-am recăsătorit la domiciliu, dar rușinea acționează în moduri ciudate. O greșeală nenorocită ca asta te poate doborî sau poate rearanja lucrurile pentru a te pune în acțiune”, a dezvăluit actorul pentru Fast Company.

În iunie, când mișcarea Black Lives Matter a prins contur peste Ocean, cei doi actori au mărturisit că în trecut „ne-am permis să fim neinformați în legătură cu cât de înrădăcinat este rasismul sistemic”. Însă, Reynolds și Lively și-au asigurat fanii că își cresc cele 3 fiice curat, făcându-le să înțeleagă ce rău pot face rasismul și discriminarea.

Înainte să se însoare cu Blake Lively, Ryan Reynolds a fost logodit cu solista Alanis Morissette. În 2007, cei doi au anunțat că au desfăcut logodna și s-au despărțit. În același an, actorul a început o relație cu actrița Scarlett Johansson. În septembrie 2008 s-au căsătorit, dar s-au separat în decembrie 2010. El a cerut divorțul, iar răspunsul ei a venit simultan.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde 

FULLSCREEN
Ryan Reynolds și Blake Lively, despre cea mai mare rușine trăită după nuntă: „E imposibil să ne împăcăm”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO