Ryan Reynolds și soția lui au devenit părinți în mare secret. De ce au ascuns nașterea celui de-al 3-lea copil

Ryan Reynolds și soția lui au devenit părinți în mare secret. De ce au ascuns nașterea celui de-al 3-lea copil
Ryan Reynolds și Blake Lively mai au două fete. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Ryan Reynolds, Blake Lively, copil, nastere,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 05 Octombrie 2019
Blake Lively (32 de ani) a născut acum două luni, însă nu a anunțat oficial că a devenit mamă pentru a treia oară. Actorul Ryan Reynolds a păstrat și el secretul.

Ryan Reynolds și Blake Lively au devenit părinți pentru a treia oară, însă au ținut acest eveniment doar pentru ei. Surse din anturajul lor au dezvăluit pentru Us Weekly că actrița a născut în această vară, dar și-a dorit să păstreze secretul.

Cei doi actori mai au împreună două fete – James (4 ani) și Inez (3 ani). În timp ce unii își fac griji în ceea ce privește sănătatea celui de-al treilea copil, decizia de a nu face publică nașterea lui are alte fundamente.

Ryan Reynolds și Blake Lively au decis încă după prima naștere că nu-și vor expune în niciun fel copiii în spațiul public.

„Copilul nostru nu a avut oportunitatea de a alege dacă vrea sau nu ca viața lui personală să fie publică. Așa că, pentru a-i oferi cât de multă normalitate cu putință, vrem ca ea să aibă o copilărie cum am avut noi”, spunea în 2016 Blake Lovely, pentru Marie Claire UK.

Citește și: Ryan Reynolds, cadou amuzant pentru soția lui: cele mai nereușite selfie-uri cu ei doi

Cei doi soți locuiesc în Los Angeles, un loc în care păstrarea vieții private este o provocare foarte mare. Singura apariție publică a lor împreună cu fiicele James și Inez a fost în decembrie 2016, când Ryan Reynolds a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame.

Atunci, actorul din Deadpool spunea că familia este totul pentru el și că ar sacrifica orice carieră pentru a o ține la adăpost de paparazzii și de oricine le încalcă dreptul la viață privată.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Ryan Reynolds, cadou amuzant pentru soția sa

FULLSCREEN
Ryan Reynolds și soția lui au devenit părinți în mare secret. De ce au ascuns nașterea celui de-al 3-lea copil
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO