S-a aflat cauza morții lui Costin Mărculescu! Prietenii erau siguri că nu s-a sinucis

S-a aflat cauza morții lui Costin Mărculescu! Prietenii erau siguri că nu s-a sinucis
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 11 Iunie 2020
Data actualizare: 11 Iunie 2020
Costin Mărculescu a murit pe 10 iunie, fiind găsit fără suflare în propria locuință de oamenii legii, care au fost alertați de vecini, deoarece nu îl mai văzuseră deloc pe fostul actor de aproape o săptămână.

Potrivit informațiilor apărute imediat după moartea vedetei, acesta a fost găsit în baie, în cadă, iar ultima dată când ieșise din casă pentru a-și plimba câinele a fost pe 6 iunie. Unele persoane au speculat că fostul actor s-ar fi sinucis, ipoteză negată cu vehemență de prietenii lui Costin, chiar dacă acesta era depresiv.

„Era rău în ultima vreme, îl știam cu toții că nu era foarte bine. Cred și bănuiesc că a făcut infarct. Costin Mărculescu a avut o depresie, când și-a pierdut toți banii din firmă, și nu și-a mai revenit din ea. S-a afundat din ce în ce mai rău. Să-l ierte Dumnezeu, să-l odihnească! Doctorul de pe SMURD i-a zis atunci, de față cu mine, că va trebui să ia toată viața un tratament pentru inimă. M-au sunat mulți să mă întrebe dacă Mărculescu s-a sinucis. Nu s-a sinucis, eu cred că a făcut infarct. Era bolnav cu inima. Nu s-a sinucis. Am vorbit cu el în urmă cu câteva zile, am tot vorbit în pandemie, avea planuri… Nu s-a sinucis. Asta le spun tuturor”, a afirmat Mara Bănică la o emisiune TV.

O altă prietenă a lui Costin Mărculescu a spus la Știrile PRO TV că fostul actor se pregătea să lanseze o carte, astfel că nu avea de ce să se sinucidă, afirmând însă și ea că vedeta era în depresie: „Se ştie faptul că era depsresiv în ultima perioadă. Nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de carieră, ca să spun aşa. Pe data de 29 iunie urma să publice o carte, «Bombă cu fitil aprins», şi ştiu că îşi dorea foarte mult acest lucru”.

La mai puțin de 24 de ore după ce a fost găsit fără suflare în propria locuință, oamenii legii au stabilit cauza morții actorului Costin Mărculescu: a suferit un infarct cardio respirator acut! Astfel, raportul preliminar de la INML spulberă toate zvonurile potrivit cărora vedeta s-ar fi sinucis.

foto: Facebook Constin Mărculescu

Vezi și: Facem Level – episodul 6: George Piștereanu, înapoi la sălile de net pe Counter-Strike 1.6
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!