S-a apropiat de cusca ghepardului si si-a lipit fata de gratii. Ce a urmat nu poate fi vazut des

S-a apropiat de cusca ghepardului si si-a lipit fata de gratii. Ce a urmat nu poate fi vazut des
Data publicarii: 19 Martie 2016
Data actualizare: 19 Martie 2016
Barbatul pe nume Dolph Volker este cel care a demonstrat ca exista prietenie adevarata intre oameni si animalele salbatice. Iar prietenul lui este un ghepard, pe care l-a revazut dupa aproape doi ani.

Volker a lucrat ca voluntar la South Africa Cheetah Experience, o organizatie care are in prim plan conservarea speciilor pe cale de disparitie, acesta fiind prilejul cu care l-a vazut prima data pe Gabriel, in 2014, care pe atunci era un pui de ghepard in varsta de 10 luni.

Prietenia dintre cei a fost nevoita sa se termine insa in momentul in care barbatul a plecat de la organizatie. 

Volker a decis de curand sa il revad pe Gabriel: "M-au avertizat ca s-a schimbat, dar nu am stiut cat de mult", a spus barbatul, conform Littlethings. "Initial nu au vrut sa ma lase sa interactionez cu el pentru ca erau ingrijorati pentru singuranta mea dar si din cauza reactiilor pe care Gabriel le-a avut in trecut cu alti voluntari.", a mai completat el.

Barbatul a hotarat insa sa isi viziteze vechiul prieten iar urmarile au fost greu de crezut. Ghepardul nu doar ca nu l-a atacat ci chiar si-a exprimat bucuria de a-l revedea, incercand sa-si arate afectiune intr-o multime de feluri specifice animalelor.

Imaginile suprinzatoare au fost postate de Littlethings:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!