S-a făcut remarcată alături de Gianluca Vacchi, dar l-a înlocuit cu un bărbat care o adoră

S-a făcut remarcată alături de Gianluca Vacchi, dar l-a înlocuit cu un bărbat care o adoră
Autor: Redactia
Data publicarii: 05 Februarie 2019
Data actualizare: 05 Februarie 2019
Gianluca Vacchi și Giorgia Gabriele s-au făcut remarcați pe întreg internetul după ce miliardarul italian a început să posteze vestitele sale clipuri în care dansează. Cei doi au acum vieți separate și puține persoane mai știu ce s-a întâmplat cu Giorgia.

Frumoasa parteneră a lui Gianluca nu putea trece neobservată, după ce o serie de clipuri și nenumărate fotografii cu cei doi s-au viralizat extrem de repede. Deși între cei doi este o diferența de 18 ani, Gianluca și Giorgia au devenit vedete pe rețelele de socializare datorită stilului de viață pe care îl au și pe care italianul încă îl etalează.

După milioane de vizualizări și apariții în presa de pretutindeni, Gianluca și Giorgia s-au despărțit, în 2017, spre regretul multora dintre fani. Bărbatul a bifat, de atunci, mai multe relații cu  femei superbe, pretendente la titluri de Miss sau chiar câștigătoare, toate cu mult mai tinere decât el.  Italianul  se iubește acum cu o altă brunetă, care câștigă notorietate pe Instagram.

Giorgia pare să aibă o viață mai puțin activă pe internet, însă o povesțe la fel de frumoasă de dragoste, alături de Andrea Grilli. Andrea nu se află nici el departe de lumea modei, fiind director general al unei companii luxoase de fashion din Milano. 

Imaginile cu cei doi adună sute de mii de aprecieri, iar Giorgia are o mulțime de fani care au ales să îi rămână alături și care o complimentează la fiecare pas:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One year later.. same beach, same vibe, two of us ❤️ @andreagrilli1979 #me #GG #stbarth

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always by your side ❤️ @andreagrilli1979

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is my screensaver @andreagrilli1979 ❤️ #me #GG #tb

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on

In curand, la PRO TV, incepe serialul fenomen VLAD:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies