S-a îmbogățit după ce a pariat pe el însuși la Super Bowl. Cine e Yuri Andrade

S-a îmbogățit după ce a pariat pe el însuși la Super Bowl. Cine e Yuri Andrade
Yuri Andrade a întrerupt finala campionatului de fotbal american. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Februarie 2021
Data actualizare: 10 Februarie 2021
Un bărbat de 31 de ani, fără loc de muncă, un împătimit al pariurilor și al norocului picat din cer, a dat lovitura la Super Bowl, finala campionatului american de fotbal.

Yuri Andrade, un bărbat din Boca Raton (Florida) care face lucruri neobișnuite pentru bani, s-a hotărât să-și forțeze considerabil norocul pe care se bazează în fiecare zi. Americanul a dezvăluit într-un interviu acordat postului de radio Wild 94.1 că a profitat de o oportunitate rară de a-și spori veniturile, pariind pe el însuși.

El a mărturisit că a fost atras de oferta unui site de pariuri care avea o marjă uriașă de câștig în situația în care cineva ar intra pe teren în timpul finalei campionatului de fotbal. Yuri Andrade a luat foarte în serios această provocare și a întrerupt partida dintre Tampa Bay Buccaneers și Kansas City Chiefs, cu cinci minute înainte de finalul celui de-al patrulea sfert.

Bărbatul spune că această manevră exhibiționistă i-a adus în conturi 375.000 de dolari, fiindcă a încasat de 750 de ori suma pariată pe site.

Yuri Andrade, reținut de agenții de securitate. FOTO: Profimediaimages.ro

În interviu, bărbatul a dezvăluit că a făcut acest gest la îndemnul lui Vitaly Zdorovetskiy, un YouTuber rus care deține un site pentru adulți. El își popularizează afacerea în acest fel și se bucură de vizibilitate mondială. 

În 2019, rusul și-a trimis iubita să alerge pe teren în timpul finalei UEFA Champions League dintre Liverpool și Tottenham. Kinsey Wolanski a fost arestată atunci și a primit interdicția de a intra pe arena Wanda Metropolitano din Madrid.

Vitaly încearcă să facă asta de 5 ani, dar nu a avut succes”, a spus Yuri Andrade postului de radio. El a dezvăluit că totul a fost posibil grație ideii sale ingenioase, care a ridiculizat măsurile de securitate.

Am venit cu ideea ca de data asta să avem doi oameni. Unul e pentru distragerea atenției, iar agenții de securitate să-l ridice pe el ca eu să pot să alerg pe teren”, a spus tânărul, care a apelat la unul dintre prietenii lui pentru rolul de „momeală”.

Amândoi au fost reținuți de poliție și amendați. Cel mai probabil, ei nu vor mai putea intra niciodată pe arena de fotbal din Tampa, Florida, unde, la 7 februarie, a avut loc marele meci pentru campionat, Super Bowl.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Interviu exclusiv cu Rareș Trufea, băiatul care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

FULLSCREEN
S-a îmbogățit după ce a pariat pe el însuși la Super Bowl. Cine e Yuri Andrade
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies