S-a întors în viitor. Actorul Michael J Fox și-a făcut primul tatuaj din viața lui, la 57 de ani

S-a întors în viitor. Actorul Michael J Fox și-a făcut primul tatuaj din viața lui, la 57 de ani
Autor: Dan Brumar
Data: 11 Ianuarie 2019
Tatuajele nu au vârstă pentru Michael J. Fox, actorul cunoscut pentru seria de succes Înapoi în viitor. El și-a pictat brațul, pentru prima dată în viața sa, la 57 de ani.

Actorul, care în 1998 a dezvăluit că suferă de Parkinson, se bucură de viață ca la 20 de ani. Michael J. Fox a dezvăluit lumii că și-a făcut un tatuaj, primul din viața lui, acum, la 57 de ani. Actorul a postat pe contul său de Instagram o fotografie, unde își dezvăluie brațul drept pictat la un celebru salon de tatuaje din New York, pe care l-au frecventat anterior vedete precum Demi Lovato, Justin Bieber, Bella Hadid, Miley Cyrus și Rihanna.

Actorul și-a tatuat pe braț o broască țestoasă, animal care are o însemnătate aparte pentru el. 

Proprietarul salonului a explicat pentru Inked Magazine de ce a ales Michael J. Fox să-și tatueze o țestoasă.

„Mi-a spus că a avut parte de o schimbare majoră în cariera lui atunci când s-a scăldat în Saint John. A văzut o broască țestoasă căreia îi lipsea o bucată mare din aripioară și care avea o cicatrice mare pe față. Iar acea țestoasă i-a permis să înoate alături de ea vreme de o jumătate de oră. A luat o decizie radicală imediat după aceea. Deci, acea țestoasă a fost destul de importantă pentru el”, a declarat Keith McCurdy, fără să dezvăluie care a fost decizia radicală pe care a luat-o Fox.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bang Bang Tattoo (@bangbangnyc) on


Actorul din seria Înapoi în viitor a trecut de la extaz, la agonie, la începutul anilor ’90. În 1991, când era în mare vogă, Michael J. Fox a fost diagnosticat cu Parkinson, o boală care l-a demoralizat atât de tare încât a căzut în patima alcoolului.

M-am izolat de familia mea și am început să beau”, a declarat Fox, într-un interviu acordat anul trecut revistei People. Fox și-a dat seama de simptome în timpul filmărilor la pelicula „Doc Hollywood”. Diagnosticul a căzut ca un trăsnet, iar prima lui grijă a fost să ascundă boala de cei din jur.

Citește și: Michael J. Fox, dezvăluiri despre boala Parkinson cu care se luptă de 27 de ani

FULLSCREEN
S-a întors în viitor. Actorul Michael J Fox și-a făcut primul tatuaj din viața lui, la 57 de ani
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO