S-a izolat în wc-ul avionului, la 10.000 de metri altitudine, după ce a aflat că are COVID

S-a izolat în wc-ul avionului, la 10.000 de metri altitudine, după ce a aflat că are COVID
Citeste mai mult despre: avion, covid 19,
Data publicarii: 31 Decembrie 2021
Data actualizare: 31 Decembrie 2021
O femeie s-a autoizolat în toaleta unui avion după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19 la jumătatea unui zbor între Chicago şi Islanda. Acolo a primit mâncare pe tot parcursul zborului de aproximativ 5 ore.

Marisa Fotieo, profesoară din Michigan, spune că a început să o doară gâtul în timpul călătoriei spre Reykjavik, pe 20 decembrie, și a făcut un test rapid cu o trusă pe care o avea la ea, care a confirmat că era infectată. Ea a rămas în toaletă pentru tot restul călătoriei, iar o însoțitoare de bord i-a oferit mâncare și băuturi.

Tânăra din statele Unite a postat un scurt videoclip pe TikTok din interiorul încăperii înguste, scriind: „Am fost testată pozitiv pentru Covid în timp ce eram deasupra Oceanului Atlantic". „Cartierul meu de carantină VIP".

@marisaefotieo Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. #luxuryliving #imsolucky #covid #vaccinated #fyp #viralvideotiktok #quarantine ♬ I'm So Lucky Lucky - Grandzz

"Erau 150 de persoane în avion, nu voiam să le dau virusul!"


„Mi-am luat testul rapid şi m-am adus în baie, iar după două secunde erau două linii. Erau 150 de persoane în avion, iar cea mai mare teamă a mea era să nu le dau virusul. Însoțitoarea de bord s-a asigurat că am tot ce-mi trebuie timp de cinci ore, de la mâncare la băuturi şi m-a verificat constant, asigurându-mă că voi fi bine", a spus ea.

Femeia avea schema completă de vaccin şi cu o doză de rapel. Ea era în drum spre destinaţia finală, Elveţia, împreună cu fratele şi tatăl ei, când a fost testată pozitiv în timpul zborului.

La sosirea în Islanda, Marisa Fotieo s-a izolat 10 zile într-un hotel al Crucii Roşii.  Fotieo și-a documentat experiența printr-o serie de videoclipuri din timpul carantinei sale la hotelul din Reykjavik.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies