S-a izolat în wc-ul avionului, la 10.000 de metri altitudine, după ce a aflat că are COVID

S-a izolat în wc-ul avionului, la 10.000 de metri altitudine, după ce a aflat că are COVID
Citeste mai mult despre: avion, covid 19,
Data publicarii: 31 Decembrie 2021
Data actualizare: 31 Decembrie 2021
O femeie s-a autoizolat în toaleta unui avion după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19 la jumătatea unui zbor între Chicago şi Islanda. Acolo a primit mâncare pe tot parcursul zborului de aproximativ 5 ore.

Marisa Fotieo, profesoară din Michigan, spune că a început să o doară gâtul în timpul călătoriei spre Reykjavik, pe 20 decembrie, și a făcut un test rapid cu o trusă pe care o avea la ea, care a confirmat că era infectată. Ea a rămas în toaletă pentru tot restul călătoriei, iar o însoțitoare de bord i-a oferit mâncare și băuturi.

Tânăra din statele Unite a postat un scurt videoclip pe TikTok din interiorul încăperii înguste, scriind: „Am fost testată pozitiv pentru Covid în timp ce eram deasupra Oceanului Atlantic". „Cartierul meu de carantină VIP".

@marisaefotieo Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. #luxuryliving #imsolucky #covid #vaccinated #fyp #viralvideotiktok #quarantine ♬ I'm So Lucky Lucky - Grandzz

"Erau 150 de persoane în avion, nu voiam să le dau virusul!"


„Mi-am luat testul rapid şi m-am adus în baie, iar după două secunde erau două linii. Erau 150 de persoane în avion, iar cea mai mare teamă a mea era să nu le dau virusul. Însoțitoarea de bord s-a asigurat că am tot ce-mi trebuie timp de cinci ore, de la mâncare la băuturi şi m-a verificat constant, asigurându-mă că voi fi bine", a spus ea.

Femeia avea schema completă de vaccin şi cu o doză de rapel. Ea era în drum spre destinaţia finală, Elveţia, împreună cu fratele şi tatăl ei, când a fost testată pozitiv în timpul zborului.

La sosirea în Islanda, Marisa Fotieo s-a izolat 10 zile într-un hotel al Crucii Roşii.  Fotieo și-a documentat experiența printr-o serie de videoclipuri din timpul carantinei sale la hotelul din Reykjavik.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!