S-a lansat trailerul filmului „Dragoste pe muchie de cuțit”. Carmen Tănase și Marian Râlea, în rolurile principale

S-a lansat trailerul filmului Dragoste pe muchie de cuțit . Carmen Tănase și Marian Râlea, în rolurile principale
Data publicarii: 22 August 2023
Data actualizare: 22 August 2023
A apărut trailerul primei comedii romantico-culinare din România, „Dragoste pe muchie de cuțit”. Filmul, unul dintre cele mai așteptate din această toamnă, va avea premiera în cinematografele din România pe data de 29 septembrie.

Pelicula are toate ingredientele unei comedii romantice numai bune de savurat în cinema - umor, romantism, o rețetă secretă autentic românească veche de 1.000 de ani, și personaje spumoase jucate de actori cunoscuți. Din distribuție fac parte Carmen Tănase, Răzvan Bănică, Ada Galeș, Marian Râlea, Mirela Zeța, Alin Panc și Alexandru Pop.

Două familii rivale, proprietare de restaurante, au fost toată viața în conflict, iar subiectele principale au fost rețeta ursului de mămăligă și trofeul murăturii anului. Rivalitatea dintre cele două familii stă și în calea poveștii de dragoste dintre copiii celor lor, Marina și Ducu. La maturitate, întâmplător, Ducu o reîntâlnește pe fata de care era îndrăgostit încă din copilărie, Marina și se dă drept bucătar, pentru a petrece cât mai mult timp alături de ea, în restaurant. 

Ingredientul secret al unei rețete vechi de 1.000 de ani, dezvăluit în film 

Ursul de mămăligă, o rețetă autentică locală din Transilvania, transmisă din generație în generație de 1.000 de ani reprezintă tema conflictului din film. Rețeta a fost o provocare chiar și pentru echipa filmului, care a trebuit să o prepare ca la carte. L-au avut alături pe Chef Samuel, care nu doar a gătit, ci are și un rol în film și pe bucătarul Cristian Lapte. Ingredientul secret al ursului de mămăligă va fi dezvăluit fanilor în cadrul filmului care va ajunge în cinematografele din toată țara, din 29 septembrie. 


 

Filmul este regizat de Germain Kanda

Filmul marchează o serie de premiere. „Dragoste pe muchie de cuțit” este primul film românesc ce combină romantismul cu o temă culinară. Dragostea gustului de altădată se împletește cu dragostea din copilărie, un strop de umor și un deznodământ cu totul neașteptat. O altă premieră constă în faptul că Marius Moga, prin intermediul casei de producție DeMoga Music, este pentru prima dată co-producător într-un lungmetraj. Marius Moga a lucrat îndeaproape cu echipa peliculei și au creat împreună muzica ce susține emoția și suspansul scenelor din film. Mai mult, regizorul Germain Kanda face trecerea de la producții de publicitate la cinematografie și realizează astfel primul său lungmetraj. 
 

Sursă foto: Facebook/ @dragostepemuchiedecutit 
Vezi și: 

 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!