S-a oferit sa o duca acasa, dar a intrat cu masina intr-un stalp, iar tanara a ramas paralizata

20 Iunie 2018, 17:18

S-a oferit sa o duca acasa, dar a intrat cu masina intr-un stalp, iar tanara a ramas paralizata
Citeste mai mult despre: accident, accident auto, paralizie,
S-au intalnit in oras, iar el s-a oferit sa o duca acasa, la finalul intalnirii. Au avut un accident de masina, iar tanara a ramas paralizata. Ce a urmat apoi a uimit pe toata lumea, pentru ca tanara l-a iertat pe cel care i-a schimbat viata.

In incercarea de a depasi o alta masina din trafic, doctorul David Rawaf a lovit un obstacol. Masina in care se afla s-a rasucit si a lovit, pe rand, doi stalpi de electricitate. Desi tanarul medic a avut lovituri usoare la cap, partenera lui de drum a fost grav ranit si a ramas imobilizata intr-un scaun cu rotile.

La aproape 2 ani de la accident, atat Ekaterina cat si familia ei l-au iertat pe soferul care a reusit sa ii schimbe complet stilul de viata. Iar motivul a reusit sa induioseze si alte persoane de pe retelele de socializare, scriu cei de la Daily Mail.

,,Katia l-a iertat, dar este extrem de confuza. El a pus-o in scaunul cu rotile, insa tot el este cel care i-a ramas alaturi si i-a oferit tot ajutorul, din acea zi. A vizitat-o la spital zilnic, a ajutat-o cu terapia si face cercetari pentru a o vindeca."

Comitetul disciplinar care se ocupa de cazul celor doi a decis ca doctorul sa nu fie pedepsit, dupa ce tanara a sustinut ca accidentul nu a fost din vina lui si ca barbatul face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a o ajuta.

In ajuorul lui Rawaf au venit si reprezentantii unei clinici specializate pe cazuri precum cel al Katiei, care spun ca medicul studiaza modalitatile prin care tanara se poate vindeca. Rawaf si-a intrerupt studiile precedente si a refuzat o bursa in Statele Unite, pentru a putea ramane in preajma Katiei.

Sursa: Daily Mail
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO