S-a saturat sa fie PHOTOSHOPATA si a luat atitudine. Ce a facut o cantareata i-a lasat pe toti masca

S-a saturat sa fie PHOTOSHOPATA si a luat atitudine. Ce a facut o cantareata i-a lasat pe toti masca
Citeste mai mult despre: Photoshop, atitudine, cantareata, ce a facut,
Data publicarii: 17 Septembrie 2014
Data actualizare: 18 Septembrie 2014
Cantareata Colbie Caillat intoarce capete cu frumusetea rapitoare, dar cu noul sau videoclip a reusit sa capetez atentia intregii lumi.

Cea mai recenta melodie a ei contine afirmatii cu o puternica incarcatura sentimentala despre frumusetea lucrata in Photoshop, o frumusete ireala care provoaca asteptari peste masura si este falsa.

Intr-o zi a intrat foarte suparata in studioul de inregistrari din cauza faptului ca se punea o presiune foarte mare pe ea ca imaginea ei sa fie complet diferita de felul in care arata in realitate, dar si din punct de vedere muzical.

Ajunsa la exasperare, cantareata a scris un cantec despre acest lucru care o deranja extrem de rau si a incercat sa demonstreze ca lucrurile trebuie tratate ca atare. 

Intr-un interviu acordat publicatiei Elle.com, Colbie a spus ceea ce crede ea cu adevarat despre fotografiile modificate in Photoshop si imaginea falsa pe care o ofera acestea fanilor sai:"Cand vad modele extrem de frumoase si cantarete care arata perfect pe coperta albumului lor, acest lucru ma face sa vreau si eu sa arat ca ele. Ma face sa cred ca daca nu imi prelucreaza fotografiile in Photoshop toti ceilalti arata perfect, iar eu sunt depasita de situatie. Toti au fotografiile de pe album lucrate in acest program, dar intr-o imagine am avut mana complet taiata, iar intr-o alta fotografie eram foarte foarte slaba. Cred ca toate aceste imagini ofera o falsa imagine."
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies