S-a saturat sa i se spuna ca are probleme cu greutatea. Ce decizie radicala a luat Mariah Carey

S-a saturat sa i se spuna ca are probleme cu greutatea. Ce decizie radicala a luat Mariah Carey
Data: 02 Decembrie 2017
Mariah Carey a pierdut controlul asupra siluetei ei cu multi ani in urma. Vedeta nu este straina de efectul yo-yo, iar fluctuatiile de greutate i-au adus in ultimii ani multe critici din partea fanilor. Mariah se pare ca a ajuns la capatul rabdarii si a luat o decizie radicala.

In anii `90 era una dintre cele mai frumoase cantarete, dar pe masura ce a inaintat in varsta, Mariah nu a mai reusit sa se mentina in forma. 

Multi ani a incercat sa convinga pe toata lumea ca este ok cu kilogramele pe care le-a acumulat si ca isi adora formele, dar industria in care activeaza este nemiloasa asa ca, in cele din urma, s-a vazut nevoita sa faca o schimbare drastica. Nu tine dieta, nu merge la sala, ci a apelat la un medic pentru a-si micsora stomacul, interventie care o va ajuta sa ajunga la formele care au facut-o celebra cu ani in urma. 

Decizia artistei de a-si micsora stomacul, ar putea sa aiba legatura si cu faptul ca de la inceputul anului 2017 se iubeste cu Bryan Tanaka (34 de ani), unul dintre dansatorii ei, care este cu 13 ani mai tanar decat ea.

Citeste continuarea articolului si vezi imaginile pe Perfecte.ro!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO