S-a vindecat de coronavirus la 85 de ani. Gestul cu care echipa medicală a sărbătorit evenimentul

S-a vindecat de coronavirus la 85 de ani. Gestul cu care echipa medicală a sărbătorit evenimentul
FOTO: Daily Mail
Data: 01 Aprilie 2020
Oamenii cel mai afectați de coronavirus sunt bătrânii, așa că atunci când o persoană în vârstă se vindecă, evenimentul este sărbătorit ca atare. 

O britanică de 85 de ani s-a vindecat de coronavirus după ce pe 8 martie fusese adusă în stare gravă, într-un spital din Cartagena (Columbia). 

După o luptă impresionantă cu boala, femeia a reușit să învingă temutul virus, iar la externare a fost aplaudată de staff-ul medical.

Pensionara al cărui nume nu a fost dezvăluit a fost internată la spitalul din Cartagena, după ce a fost infectată cu coronavirus pe un vas de croazieră.

Fiul bătrânei a zburat din Oxford în America de Sud pentru a fi alături de mama lui, iar la final le-a mulțumit medicilor pentru eforturile pe care le-au depus pentru a o salva. 

”Experiența de  la această clinică a fost fantastică. Mi-au oferit informații de fiecare dată când am întrebat despre starea de sănătate a mamei, chiar și când încă nu eram în Columbia. Am fost impresionat de felul în care s-au purtat”, a declarat John, fiul britanicei. 

sursa foto: dailymail.co.uk

Trending Review cu Daragiu - Episodul 22
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO